Balanja

NeXTChain kerjasama sareng 300+ operator pikeun nyayogikeun Pengiriman Di Seluruh Dunia.

Prosés Distribusi Pesenan Kami


Our Order Distribution Process

Naon kaunggulan NextChian Shipping?

1. Mitra sareng 300+ operator global, perusahaan urang sanggup nyayogikeun pengiriman barang anu gancang sareng hemat biaya, anu tiasa ngabantosan padagang Shopify pikeun mekarkeun bisnis dropshipping global. Henteu ngan ukur Amérika Serikat.
2. Dumasar kana sistem pelacak logistik anu kuat urang sorangan, NeXTChain nyayogikeun infomasi pelacakan unggal dintenna pikeun parcel fullfilment ku NeXTChain. Éta tiasa ngabantosan padagang Shopify pikeun ngawaskeun parsélna sareng ngatur unggal pesenan kalayan épisién sareng gampang, upami kaayaan parsel anu teu normal dina waktos sareng ngirangan karugian.
3. NeXTChain bakal ngarobih basis operator dina sistem logistik calakan urang nalika usum puncak sapertos Hideung Jumaah sareng Natal, pikeun mastikeun para nasabah tiasa nampi parsél na sateuacanna.
4. Henteu janten masalah naon éta pos ékonomi, Fast Express atanapi Kapal ku Laut, NeXTChain sok janten pilihan pangalusna anjeun.

Prosés Logistik

Logistics process

Ngeunaan Pengiriman

TUJUAN WAKTU TRANSIT
Amérika Serikat 7 - 11 Dinten Usaha *
Kanada 8 - 12 Dinten Usaha *
Australia 8 - 12 Dinten Usaha *
karajaan Inggris 6 - 8 Poé Usaha *
Jérman 8 - 10 Dinten Usaha *
Spanyol 8 - 10 Dinten Usaha *
Perancis 8 - 10 Dinten Usaha *
Itali 8 - 10 Dinten Usaha *
Jepang 3 - 5 Poé Usaha *
Koréa 3 - 5 Poé Usaha *
Singapura 5 - 8 Poé Usaha *
Selandia Baru 6 - 10 Dinten Usaha *
Malaysia 5 - 8 Poé Usaha *
Bélgia 8 - 12 Dinten Usaha *
Dénmark 8 - 12 Dinten Usaha *
Swédia 8 - 12 Dinten Usaha *
Austria 8 - 12 Dinten Usaha *
Portugal 8 - 12 Dinten Usaha *
Swiss 8 - 12 Dinten Usaha *
Finlandia 8 - 12 Dinten Usaha *
Walanda 8 - 12 Dinten Usaha *
Norwégia 8 - 12 Dinten Usaha *
Polandia 8 - 12 Dinten Usaha *
Irlandia 6 - 10 Dinten Usaha *
Méksiko 7 - 10 Dinten Usaha *
Luksemburg 8 - 12 Dinten Usaha *
Arab Saudi 5 - 8 Poé Usaha *
Thailand 8 - 10 Dinten Usaha *
kalkun 8 - 12 Dinten Usaha *
Yunani 8 - 12 Dinten Usaha *
Hungaria 8 - 12 Dinten Usaha *
Israél 8 - 12 Dinten Usaha *
Brazil 14 - 22 Poé Usaha *
Anu sanésna 15 - 25 Poé Usaha *
  • Waktu Transit anu didaptarkeun henteu kalebet waktos pamrosésan dugi ka 2 dinten (henteu kalebet dinten Sabtu, Minggu, sareng Liburan).
  • Waktos pangiriman diperkirakeun sareng dimimitian ti tanggal kiriman, tibatan tanggal tatanan, sareng tiasa langkung lami tibatan tanggal anu diarepkeun kusabab alamat anu teu valid, prosedur pambukaan bea cukai atanapi sabab-sabab sanésna.
  • Kusabab COVID-19 , perkiraan waktos kadatanganana bakal 15-45 dinten.