Sorotan Kauntungan NeXTChain

Sorotan Sorotan Pedaran
Gancang & Gratis Pengiriman Dibutuhkeun sakitar 5 - 8 dinten kerja kanggo dugi ka Amérika Serikat, 3-8 dinten ka Jepang, Korea, Singapura, Malaysia. Sareng sakitar 4 - 10 dinten dugi ka Kanada, Australia, Mexico, atanapi nagara-nagara EUR.
Pakét khusus & Merek Ngaropea logo mérek anjeun dina produk anjeun. NeXTChain ngadukung kustomisasi OEM & ODM logo mérek anjeun dina kotak bungkus anjeun.
Hiji-Stop Dropshipping Kami nyayogikeun produk anu saé pikeun dijual. Saatos kéngingkeun penjualan, anu kedah dilakukeun nyaéta mayar sareng NeXTChain bakal minuhan pesenan anjeun. Urang teras bakal ngintunkeun paket anjeun nganggo cara pengiriman gancang, sareng ngintunkeun nomer lacak kana pesenan anjeun. Anjeun teu kedah ngalakukeun nanaon. Salaku kanyataan, anjeun bakal ngahémat sakitar 90% waktos anjeun. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan inventarisasi, waktos kintun panjang atanapi akun Aliexpress anjeun diblokir.
Pesenan gancang NeXTChain ngamungkinkeun anjeun nempatkeun 100-an pesenan dina sababaraha menit, langkung gancang tibatan alat-alat sanés! Ngahémat waktos sareng kéngingkeun épisiénsi sareng mitra dropship AliExpress!
Jutaan produk anu langkung saé Klién bakal ngagaduhan rupa-rupa pamasok luhur sareng milih tina seueur langkung ti 500,000 produk dina harga borong. NeXTChian ogé nyayogikeun produk Unggul sareng produk Trending pikeun ngabantosan para padagang urang ngajalankeun bisnis dropshipping na sacara suksés.
Pesenan Otomatis-minuhan Kami ngan ukur hiji klik jauh tina minuhan sadaya paréntah anjeun. Kami bakal ngalaksanakeun kontrol kualitas, bungkusan sareng kiriman pikeun konsumén anjeun langsung.
Ngalacak Paket & Atur Kalayan sistem pelacakan paket calakan kami, NeXTChain ngantepkeun anjeun ngatur pakét anjeun sacara éfisién, anjeun tiasa gampang terang dimana paket anjeun sareng iraha éta bakal dikirim. Pikeun ngahindarkeun seueur pelanggan anu ngadu'a sareng ngahémat seueur waktos.
Dukungan Buck Edit NeXTChain nyayogikeun alat édisi Buck anu langkung saé sareng gampang pikeun ngantep anjeun ngatur Listing produk anjeun kalayan épisién kalayan kirang waktos. Anjeun tiasa gaduh langkung waktos pikeun merhatoskeun bisnis pamasaran anjeun sareng batur.
Inventaris Otomatis & Atur Harga Jasa manajemén inventaris sacara real-time, sareng pembaruan Harga Otomatis sareng bewara ku aturan. Mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun AliExpress
Ngahijikeun Oberlo Upami anjeun ngalakukeun bisnis dropshipping sareng oberlo sateuacan. kami henteu ngan ukur tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyingkat waktos pangiriman sareng pakét khusus & mérek produk anjeun, tapi ogé ngabantosan anjeun pikeun ngimpor produk ti oberlo ka NeXTChain kalayan produk numbu ngan ukur sababaraha klik tibatan nyalin hiji-hiji.
Rencana Gratis salamina Kami nyayogikeun rencana gratis salamina
Desain responsif Aplikasi NeXTChain kalayan desain responsif anu saé, dianggo saé sareng smartphone, Méja atanapi komputer kompuer anjeun. anjeun tiasa ngatur bisnis dropshipping anjeun iraha waé sareng dimana waé.