Fitur

NeXTchain mangrupikeun salah sahiji solusi e-commerce anu paling saé pikeun ngawangun bisnis dropshipping global anjeun.

01 / Thousands of Winning Products

01 / Rébuan Produk Unggul


Unggul produk mangrupikeun konci pikeun ngajalankeun toko online anu suksés. Ngeureunkeun miceunan artos pikeun produk anu goréng, NeXTChain parantos nyewa ahli pikeun nyayogikeun Rébuan produk anu unggul pikeun ngabantosan toko-toko padagang ngajantenkeun penjualan langkung gampang.

02 / Pengiriman Dunya


Mitra NeXTChain kalayan 300+ operator global pikeun masihan anjeun seueur pilihan pangiriman anu terjangkau sareng dipercaya pikeun pengiriman dunya. Dumasar kana sistem calakan urang urang tiasa gampang pikeun nyegah diblokir salami waktos sibuk sapertos Natal sareng Hideung Jumaah, antukna kami ogé nyayogikeun pelacakan kiriman.

02 / Worldwide Shipping
03 / Fulfill Orders in Bulk

03 / Minuhan Pesenan dina Seueur


Anjeun tiasa minuhan pesenan harian anjeun sacara masal ku sababaraha klik tibatan hiji-hiji, kami bakal ngepak sareng ngirim produk langsung ka palanggan anjeun.

04 / Inventory Otomatis sareng pembaruan Harga Harian


Éta mariksa tingkat saham barang unggal dinten sareng ngajaga tingkat saham barang anjeun mutahir sareng nerapkeun aturan harga pikeun ngapdet harga barang sacara otomatis.

04 / Auto Inventory and Price Daily update
05 / Facebook Ads Target Provide

05 / Target Iklan Facebook Nyayogikeun


Iklan Facebook mangrupikeun saluran pamasaran pangsaéna pikeun penjualan boot, sareng kami nyayogikeun target Facebook Ads akurat pikeun unggal produk anu unggul, ngan ukur pikeun ngabantosan padagang Shopify ningkatkeun penjualan 10X na.

06 / Merek khusus & Pakét


Sadaya bungkus bakal dikirimkeun dina nami mérek anjeun, sareng kami ogé nawiskeun rangkep khusus pikeun ngabantosan anjeun ngawangun mérek anjeun.

06 / Custom branding & Packing