Tentang Kami

PROFIL PERUSAHAAN

Dropshipping mangrupikeun modél bisnis anu kawéntar ayeuna-ayeuna. Éta parantos netepkeun dirina salaku profési anu penting kalayan investasi anu lemah sareng kalenturan. Nanging, nyetél toko online sareng méréskeun produk anjeun henteu cekap; promosi sareng kapuasan pelanggan berperan penting pikeun ngajantenkeun bisnis suksés. Salah sahiji panyadia bisnis sapertos kitu, anu janten platform anu épisién pikeun ngaluncurkeun bisnis dropshipping gratis anjeun di panjuru dunya nyaéta Nextschain.

Nextschain parantos di dropshipping pikeun Amazon, eBay, AliExpress salami 7 taun. Kami ngatur rébuan pamasok kualitas luhur sareng pabrik di Cina pikeun nyayogikeun langkung ti 400.000 produk kualitas luhur pikeun dijual. NeXTchain ngamungkinkeun pangguna pikeun museurkeun bagian penjualan sareng pamasaran, sabab para ahli na ngatur prosés inventarisasi sareng pengiriman. Harga boronganna paling saé di pasar, anu ngamungkinkeun aranjeunna kéngingkeun kauntungan anu langkung luhur sareng naekeun pendapatanna.

NeXTchain mangrupikeun salah sahiji ti saeutik panyadia dropshipping anu ngintunkeun seueur pesanan di dunya kalayan harga anu terjangkau. Sistem logistik calakan maranéhna ngaluyukeun sacara otomatis sareng ngirim pesenan sateuacanna nalika usum puncak sapertos Hideung Jumaah atanapi Natal pikeun kiriman tepat waktu. Seueur panyadia jasa ngecas pikeun nyetak inpormasi perusahaan pangguna dina faktur. NeXTchain ngamungkinkeun tagihan khusus pikeun gratis dina sadaya pesenan.

Luhureun sadaya, misi kami pikeun ngabantosan seueur perusahaan pikeun ngirangan biaya sareng ngahémat seueur waktos dina bisnis E-commerce aranjeunna. Ku solusi One-stop dropshipping kami, kami ngabantosan mésér barang tina panyadia kami, cek kualitas, pék dina kaayaan anu saé sareng ngatur sadaya inpo lacak. Naon anu dilakukeun ku padagang urang nyaéta merhatoskeun pikeun ngembangkeun bisnis. Kalayan jasa dropshipping unggulan NeXTChain, padagang tiasa fokus kana kualitas ogé kualitas sareng ningkatkeun bisnisna.

Kami narékahan pikeun ngahontal tujuan ieu ku nyederhanakeun sumber produk pikeun pasar berkembang jutaan pangusaha basis wéb anu ngagolkeun ngamimitian sareng / atanapi mekarkeun bisnis ritel.